Advanced search

Message boards : Multicore CPUs : blue screen

Author Message
Profile [XTBA>XTC] Fabrice
Send message
Joined: 1 Dec 07
Posts: 10
Credit: 1,291,478
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 626 - Posted: 27 Dec 2007 | 7:33:46 UTC

Hi :)

I have a Playstation 3 since 2 days, and i want to try PS3grid...so i\'ve done the pendrive installation, but at the end, when it restart, i have a blue screen and nothing more...

Can you help me please...?

Profile GDF
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist
Send message
Joined: 14 Mar 07
Posts: 1947
Credit: 629,356
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 629 - Posted: 27 Dec 2007 | 8:45:46 UTC - in response to Message 626.

Hi :)

I have a Playstation 3 since 2 days, and i want to try PS3grid...so i\'ve done the pendrive installation, but at the end, when it restart, i have a blue screen and nothing more...

Can you help me please...?



Which version of the firmware do you have?

Profile [XTBA>XTC] Fabrice
Send message
Joined: 1 Dec 07
Posts: 10
Credit: 1,291,478
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 630 - Posted: 27 Dec 2007 | 9:02:56 UTC - in response to Message 629.
Last modified: 27 Dec 2007 | 9:04:13 UTC

Which version of the firmware do you have?


Where can i see that?

I\'ve done the last version system on my first connection.....is it that?

Someone told me it because of my SD TV...?

sslickerson
Send message
Joined: 18 Nov 07
Posts: 57
Credit: 4,319,898
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwat
Message 633 - Posted: 27 Dec 2007 | 22:04:13 UTC

GDF,

I\'ve got the blue screen too after updating to the latest PS3 version (v 2.10).

The USB is not being recognized at all. Any suggestions?

Tim

Profile [XTBA>XTC] Fabrice
Send message
Joined: 1 Dec 07
Posts: 10
Credit: 1,291,478
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 642 - Posted: 29 Dec 2007 | 21:24:49 UTC - in response to Message 633.

That\'s right, the USB still turn off :(

sslickerson
Send message
Joined: 18 Nov 07
Posts: 57
Credit: 4,319,898
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwat
Message 643 - Posted: 29 Dec 2007 | 23:19:26 UTC - in response to Message 642.

That\'s right, the USB still turn off :(


Please see here: Problem with Firmware 2.10

My USB is now recognized and works fine.

Tim

Profile [XTBA>XTC] Fabrice
Send message
Joined: 1 Dec 07
Posts: 10
Credit: 1,291,478
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 657 - Posted: 31 Dec 2007 | 19:27:38 UTC - in response to Message 643.

Everything is all right now with my USB, thanks...just have problem with the resolution now, but i think i can do something with the TAB :)

Happy new year all!!!

Post to thread

Message boards : Multicore CPUs : blue screen

//