Advanced search

Message boards : Graphics cards (GPUs) : PNY Geforce GTX 1080 Foundation not recognized?

Author Message
Dave Pease
Send message
Joined: 18 Feb 14
Posts: 2
Credit: 88,608,685
RAC: 352,043
Level
Thr
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 48097 - Posted: 4 Nov 2017 | 5:15:23 UTC

I've got a PNY Geforce GTX 1080 Foundation on a Windows 7 Pro 64 bit. When I view computers on my GPUGrid.new/hosts_user.php page, this system has "--" for GPU. My other systems have their GPU cards listed.
Is this why I'm not getting any GPU work?

Any ideas on what's wrong?

Thanks.
Dave

Profile Retvari Zoltan
Avatar
Send message
Joined: 20 Jan 09
Posts: 1844
Credit: 10,641,103,144
RAC: 9,944,131
Level
Trp
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 48098 - Posted: 4 Nov 2017 | 10:29:40 UTC - in response to Message 48097.
Last modified: 4 Nov 2017 | 10:30:03 UTC

Perhaps you've installed the BOINC manager as a service (called "protected mode" by the installer).
To fix it you should uninstall the BOINC manager, and then reinstall it without "protected mode" selected.

JoergF
Avatar
Send message
Joined: 20 Apr 15
Posts: 206
Credit: 298,111,561
RAC: 1,110,607
Level
Asn
Scientific publications
watwat
Message 48100 - Posted: 4 Nov 2017 | 12:02:53 UTC

Well, at the risk of asking the very obvious... does your 1080 show up in the device list of Windows? Which Nvidia driver is installed at present? (you may enter "devmgmt.msc" to get there)
____________
I would love to see HCF1 protein folding and interaction simulations to help my little boy... someday.

Dave Pease
Send message
Joined: 18 Feb 14
Posts: 2
Credit: 88,608,685
RAC: 352,043
Level
Thr
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 48103 - Posted: 5 Nov 2017 | 0:13:02 UTC - in response to Message 48098.

Hi Retvari,
Thanks, that was the problem. I'm now running GPUGRID tasks.

Dave

Post to thread

Message boards : Graphics cards (GPUs) : PNY Geforce GTX 1080 Foundation not recognized?