1) Message boards : Number crunching : Stalled WUs? (Message 48732)
Posted 122 days ago by lohphat
I had to roll back driver to 385.41 which is the latest driver not to have issues with Firefox browser. It is on Nvidia forums, I had driver "stopped responding and recovered" while browsing with Firefox.


That did it.

However I have in my notes that 385.41 caused WU errors with Einstein@Home -- I'm awaiting for the project to issue me new WUs to verify.

But as for GPUGRID, it fixed the problem.

FWIW, it never crashed the driver or FFox -- it just caused GPUGRID WUs to stall but not error out.

2) Message boards : Number crunching : Stalled WUs? (Message 48718)
Posted 123 days ago by lohphat
It seems related to running Firefox (knowing it has h/w acceleration options) -- I'm still playing woth the settings but I can get GPUGRID work units to stall simply by opening up YouTube and playing a video.

The WU percentage stops increasing but it still shows active.

After 10hours I exit BOINC and restart and the hours worked drops back down to the point where it stalled.

So it's still happening, and I can recreate the failure consistently.

I've restarted the project to refresh resources.
3) Message boards : Number crunching : Stalled WUs? (Message 48309)
Posted 168 days ago by lohphat
Two more work units stalled which I had to abort.

Methinks there's a systemic problem managing WUs.
4) Message boards : Number crunching : Stalled WUs? (Message 48295)
Posted 169 days ago by lohphat
I have a WU which has been running for several days and seems to get stuck at a percentage complete.

Then I shutdown BOINC and relaunch and the accumulated work disappears and it restarts from a much lower percentage.

Rinse repeat.

The WU is crunching but with no percentage progress.
5) Message boards : Number crunching : Why do I have a bunch of old WU in my history which haven't been purged? (Message 48071)
Posted 208 days ago by lohphat
But these are on the GPUGRID website, don't they control what's purged from their local db?
6) Message boards : Number crunching : Why do I have a bunch of old WU in my history which haven't been purged? (Message 48067)
Posted 208 days ago by lohphat
13266067 10174700 392370 24 Oct 2014 | 2:06:43 UTC 24 Oct 2014 | 2:08:25 UTC Error while downloading 0.00 0.00 --- Test application for CPU MD v9.02 (mtavx)

13046953 10045085 392370 4 Sep 2014 | 14:08:45 UTC 4 Sep 2014 | 14:59:47 UTC Error while computing 3.28 0.13 --- Long runs (8-12 hours on fastest card) v8.41 (cuda60)

10318414 7496871 392370 14 May 2014 | 17:03:28 UTC 22 May 2014 | 8:02:17 UTC Aborted by user 4,603.37 1,038.16 --- Long runs (8-12 hours on fastest card) v8.41 (cuda42)

7418915 4883327 392370 31 Oct 2013 | 14:49:38 UTC 31 Oct 2013 | 16:40:40 UTC Error while computing 2.13 0.34 --- Short runs (2-3 hours on fastest card) v8.14 (cuda55)

7226751 4735022 392370 30 Aug 2013 | 23:35:42 UTC 4 Sep 2013 | 23:35:16 UTC Not started by deadline - canceled 0.00 0.00 --- ACEMD beta version v8.04 (cuda42)

7218170 4728998 392370 28 Aug 2013 | 16:58:44 UTC 23 Sep 2013 | 7:07:14 UTC Aborted by user 3,328.91 4.89 --- Long runs (8-12 hours on fastest card) v8.00 (cuda42)
7) Message boards : Server and website : No jobs for the GPU (Message 46774)
Posted 427 days ago by lohphat
25mar2017:

Tasks ready to send 2,847
Tasks in progress 4,100

Yet when I force a project update, I get no tasks.

I've joined other projects which use my GPU instead because GPUGRID is unreliable at issuing work units.
8) Message boards : Number crunching : Where did all my task history go? (Message 46598)
Posted 445 days ago by lohphat
Ah. But it also shows old failed tasks from before my host existed but associated with my active host.

Crosslink error?
9) Message boards : Number crunching : Where did all my task history go? (Message 46594)
Posted 446 days ago by lohphat
It has all my totals but the task detail is mostly missing only showing a handful of tasks completed despite me running the app for years.
10) Message boards : Server and website : Can link account with GBOINCstas BAM! project manager (Message 42799)
Posted 835 days ago by lohphat
I've been able to link my other projects there but for some reason it can't link to my User ID # and weak auth account key.

Any pointers or anyone else have this problem?


Next 10