Advanced search

Message boards : Multicore CPUs : Help running client

Author Message
mac_55
Send message
Joined: 8 Oct 07
Posts: 3
Credit: 0
RAC: 0
Level

Scientific publications
wat
Message 377 - Posted: 10 Oct 2007 | 14:52:24 UTC

I\'m having problems running the GUI by double clicking RUN_BOINC. Each time i double click this and then click run, nothing happens, nothing else is displayed.

If I openrun_boinc via command line it gives the error: Segmentation fault.

Please help :)

Profile Stefan Ledwina
Avatar
Send message
Joined: 16 Jul 07
Posts: 464
Credit: 51,279,371
RAC: 0
Level
Thr
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwat
Message 378 - Posted: 10 Oct 2007 | 17:23:24 UTC

Maybe a little bit more information about your OS and the BOINC Client would be interesting for people who want to help you... ;)

Which BOINC Client do you have installed on your PS3? Is it the one offered on the PS3GRID site? Link

Which OS? Yellow Dog Linux or another Linux Distro?
____________

pixelicious.at - my little photoblog

mac_55
Send message
Joined: 8 Oct 07
Posts: 3
Credit: 0
RAC: 0
Level

Scientific publications
wat
Message 379 - Posted: 10 Oct 2007 | 17:25:42 UTC - in response to Message 378.

Maybe a little bit more information about your OS and the BOINC Client would be interesting for people who want to help you... ;)

Which BOINC Client do you have installed on your PS3? Is it the one offered on the PS3GRID site? Link

Which OS? Yellow Dog Linux or another Linux Distro?


Hi,

Yes, I have the boinc client that you linked to. I\'m using the latest version of YDL. I can find the number if you need it :)

mac_55
Send message
Joined: 8 Oct 07
Posts: 3
Credit: 0
RAC: 0
Level

Scientific publications
wat
Message 381 - Posted: 11 Oct 2007 | 18:21:02 UTC - in response to Message 379.

Anybody?

I\'d really like to get up and running with this project :)


Profile GDF
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist
Send message
Joined: 14 Mar 07
Posts: 1947
Credit: 629,356
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 382 - Posted: 12 Oct 2007 | 16:14:06 UTC - in response to Message 381.

Anybody?

I\'d really like to get up and running with this project :)




Your problem is strange. It is the first time that I see it.
What version of YDL do you have exactly?

g

zombie67 [MM]
Avatar
Send message
Joined: 16 Jul 07
Posts: 194
Credit: 537,220,015
RAC: 1
Level
Lys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 383 - Posted: 12 Oct 2007 | 17:50:58 UTC

Also, have you tried completely deleting your BOINC installation, and reinstalling it? Where do you have it located?
____________
Reno, NV
Team: SETI.USA

Post to thread

Message boards : Multicore CPUs : Help running client

//